Reference

 

I can fully recommend services of Albion reality s.r.o., namely Ms.Haumerova who is a great professional.

Robert Vallo

 

ALBION REALITY s. r. o. mohu vřele doporučit. Slečna Barbora Haumerová byla velmi proaktivní a ochotná řešit jakékoliv dotazy. Veškerá komunikace, jak telefonicky, tak e-mailem, byla přesná; nikdy jsme neměli pocit, že na něco čekáme. Také jsme neměli pocit, že agentura upřednostňuje nebo se stará více o jednu nebo druhou stranu. To je něco, co jsme ocenili; ne každá agentura to umí takto elegantně. Takže za nás 5 hvězdiček.

Michal Nalepka

 

Velmi pozitivní zkušenost s ALBION REALITY při prodeji mého bytu. Paní Haumerová a pan Reif si zaslouží zvláštní pochvalu za jejich profesionalitu, pečlivost a vstřícný přístup. Díky jejich odhodlání a znalostem proběhl celý proces hladce a efektivně. Těším se na další spolupráci.

Lukáš Němec

 

Chci touto cestou velmi ocenit kvalitní a profesionální výkon pana Davida Reifa a paní Barbory Haumerové vedoucí k rychlé dohodě s dobrým nájemcem mého bytu. Mohu společnost ALBION REALITY jednoznačně doporučit, její zástupci odvedli vynikající práci.

Tomáš Novotný

 

We cooperated with ALBION real estate agency and it was the best decision ever.
Barbora helped us find the Ideal apartment and gave a big fight in order to support our demands!!
We found an amazing house, thank you Barbora and ALBION agency!

Victoria Efrem 

 

Velmi příjemný a profesionální přístup celého týmu této realitky. Už jsem si pronajímal byt několikrát, ale takto ochotné a pozitivní lidi jsem asi ještě nepotkal. Všechny mé dotazy a prosby byly vyřešeny, smlouva na byt férová a jako bonus úklid bytu v rámci služeb realitky. Jako nájemník rozhodně doporučuji!

Lukáš Šlehofer

 

S ALBION REALITY jsem byla naprosto spokojená, překvapil mě milý, profesionální a lidský přístup. Moc děkuji paní Barboře Haumerové a panu Davidu Reifovi, se kterými jsem byla v častém kontaktu a kteří mi byli se vším nápomocni. Tuto realitní kancelář vřele doporučuji!

Valeriia Novak


Paní Barbora Haumerová je skvělou realitní makléřkou - velice zdvořilá, efektivní a ochotná. Postarala se o všechno, rychle reagovala na e-maily a výrazně mi pomohla s podepisováním dokumentů. Je rychlá a velmi profesionální. Mohu ji, její kolegy a ALBION REALITY jedině doporučit.

Michael Jenka

 

Děkuji za skvělý přístup paní Barboře Haumerové. Mohu doporučit tuto realitní kancelář pro profesionalitu a skvěle jednání. Děkuji

Vladislav Padrul

 

Jsem velmi spokojená se službami ALBION REALITY a děkuji Barboře Haumerové, která mi pomohla s pronájmem bytu. Velmi příjemné a profesionální jednání. Můžu jen doporučit.

Natalia D

 

Služby této realitní kanceláře můžu jen a jen doporučit. Lidsky milý  a velmi profesionální přístup slečny Báry z ALBION REALITY mě velmi potěšil a přesvědčil, že jako klient jsem v dobrých rukou.

Jana Křížová

 

Jsem úplně spokojená s ALBION REALITY a se svým novým bytem. Paní Barbora Haumerová je velmi profesionální, spolehlivá a příjemná. Můžu ji vřele doporučit. Děkuji. :)

Sofia Panfilova

 

Se službami jsem byla velmi spokojená. Paní byla vstřícná, milá, lidská, a hlavně spolehlivá. Skvělá komunikace od začátku do konce procesu. Děkuji paní Haumerové za pozitivní zkušenost.

Eva Zakouřilová

 

Jednal jsem se slečnou Barborou Haumerovou. Od začátku až k předání klíčů proběhlo vše hladce. Slečna byla velmi komunikativní, velmi příjemná a ochotná. Nemám žádné výtky a slečnu určitě doporučuji.

Lukáš Nguyen

 

Realtor Barbora Haumerová is a very kind and generous woman. She helped me to move in, easily, explained everything in English, since I don't know Czech, she aved me. I am very grateful to her and the company.

Kamila Umarjanova

 

Thanks David and Bara :) they are supportive and responsible. All the way finding new place in Prague made easier with them.  They speak English

Sora Yu

 

I moved in a month ago and I am really satisfied, a serious company with an agent, Barbora, and the owner of my apartment, who are very kind and available at any time. They both speak French and English, I recommend it. :)

Thibault Sommier

 

Very satisfied with cooperation with ALBION REALITY. Everything was done on time, responsibly and professionally and with a good attitude. I can recommend it.

Kostiantyn Prokhoruk

 

Thank you Barbora, you're the most efficient housing agent in Praha! Without you, I would probably be living in a park by now. XD

Tse Lin