Krásný RD 160 m2, Malá Hraštice

Malá Hraštice, Příbram

Rodinný dům, konstrukce: Cihlová, obytná: 160 m2, zastavěná: 105 m2, pozemek: 1155 m2, stav: Samostatně stojící, stav: Velmi dobrý, lokalita: Klidná část obce, Garáž, místnosti: 5

40 000Kč/měs

Kontaktujte nás
+ 24 fotky Zobrazit více

S potěšením Vám můžeme nabídnout pronájem krásného, zařízeného, samostatně stojícího RD s přilehlou zahradou. Rodinný dům má dvě podlaží, v přízemí se nachází vstupní hala, obývací pokoj s funkčním krbem, kuchyně s jídelnou, samostatná toaleta, technická místnost (s tepelným čerpadlem). V patře jsou 3 ložnice a koupelna. Nábytek a zařízení (viz. fotografie) je vše v perfektním stavu, vkusné, čisté velmi dobře udržované.

Na pozemcích, celkem 1155 m2, se nachází velmi pěkná opečovávaná zahrada a dále je k užívání dvougaráž. Zahradní práce a péči o zeleň lze po dohodě s pronajímatelem zajistit.

Provoz domu je nízkonákladový, díky instalovanému tepelnému čerpadlu připojenému na teplovodní topení s radiátory, jsou celkové měsíční náklady na provoz domu vč. vody a elektřiny odhadovány na pouze cca 5 000 Kč/měsíc. K dispozici je připojení internetu Vodafon.

Žití v tomto krásném domě v Malé Hraštici nabízí velmi klidné bydlení, je to oáza klidu, kde necháte zapomenout na shon velkoměsta. V obci jsou dvě české restaurace, obchod se smíšeným zbožím, cukrárna, pekárna. Mateřská a základní škola (první stupeň). Dále je zde autobusové spojení na Prahu přes Mníšek pod Brdy a Dobříš. Kraj Prahy je vzdálen 26 km a 22 min. jízdou. Nevhodné pro domácí zvířata jako je pes, nebo kočka.

Základní info

Umístění :
Klidná část obce
Typ objektu :
Samostatně stojící
Konstrukce :
Cihlová
Adresa :
Malá Hraštice, Příbram

Plochy

Plocha zastavená:
105m2
Plocha zahrady:
500m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
5
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
4
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Zahrada, Garáž

Další údaje

Typ vytápění objektu:

Lokální elektrické
Evidenční číslo 9106378
Typ Samostatně stojící
Adresa Malá Hraštice, Příbram
Cena 40 000Kč/měs
Poznámka k ceně: + poplatky

David Reif

tel: +420 603453414
mobil: +420 603453414
email: david@albionreality.cz

Máte otázku?

Osobní údaje